30 Ocak 2009

kınalı yapıncak

Photobucket

Giderci başkan.. Kasımpaşa'yı bırak bizim tribünlere gel başkan..

http://fizy.org/ybRiljrEuMPg

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hahaha, adım gibi biliyordum senin bugün bunu koyacağını. :D

Van minit, van minit, van minit, van minit, van minit...

Dobrowski dedi ki...

heheh van minit error =)
dün akşam çok uykum vardı koyamadım. beklentileri hemen sabah karşıladım :p

"guvardiyın" da çok etkileyiciydi =)
ayrıca keşke ayakkabısını fırlatsaydı

Adsız dedi ki...

Hahahaha, "guvardiyın" kesinlikle daha etkileyiciymiş.
Ben çok az bir kısmını izlediğim için bu kadarına tanık olabildim.

Dediğim gibi tamamını izlemedim, olaya çok fazla hakim değilim ama İsrail Başbakanına tanınan sürenin ona tanınmaması da haksızlık ve protokole zıt değil mi? Hani sanki biraz da bağırıp, küfrettiğin için haklıyken haksız sayıldığın kavgalar gibi sayılmaz mı bu durum? Üsluptan kaybetti bence, öncelikle her zaman ki agresifliğiyle meramını fazla kahvehane jargonuyla anlattı, üstüne de kalkıp gidince tuz-biber oldu. Duygusallaştı yani, profesyonel davranamadı. Orada sadece kendisini değil, bir ülkeyi temsil ettiğini unuttu.

Dobrowski dedi ki...

haklısın tabi gösterdiği tepki doğru ama bu adam ne yapsa bana batıyor sanki. bi insanı sevmeyince hemen önyargılı oluveriyorum.
ben orada olsam israil baskanına daha beter gider yapar mıydım? elbette yapardım. gırtlaklardım herifi. vatandaşa el kol hareketi yapma derdim bizimkilerdeki katil gibi =)
ama ben normal vatandaşım. o ülkenin başbakanı. tepki göstermesi doğru ama küsüp gitmek neymiş. bi daha gelmem küstüm ben size diyen çocuk gibi tepki mi olur.

o moderatör denen dallamayada "çek lan elini" demesini bekledim demedi. van minits van minits demiş hem van hem minits nasıl oluyor adam ondan şaşırdı bence :p