23 Ocak 2009

bi sittir git ülkesi #2

sittir

Soldaki keltoş Eric Stab. GDF Suez adlı firma adına izgaz'ın alış-verişi için imza atan adam..
Öbürü malum çalışınca oluyor Karaosmanoğlu.. Ayinesi iştir kişinin başkanı..

Özelleştirme yaptıklarını söylüyorlar. Ekonomi bakanı "babam olsa babamı özelleştiririm" diyebiliyor. sadece bu bile sittir olup gitme sebebi..

İzgaz'ı devletin elinden çıkarmaya çabaladılar. Gidip Fransız devletine bağlı bir şirkete sattılar. Fransızlar gerizekalı mı? yoksa adamları kandırdık mı? bu ne yaman çelişki anacum..

MMO başkanı Çınar bey “İzgaz’ı satmayın, gaz ithal edecek şirket kurun” demiş akıl bile vermişti bunlara..
Türkiye de en pahalı doğalgazın kullanıldığı illerin başındaydı üstelik Kocaeli. Hemen yanımızda Adapazarı'nda aynı metreküp doğalgazı kullanan adam benden daha az para ödüyor mesela.. Aman ne şaşırdım(!)..

Öğrenciler satışa karşı oldukları için eylem yaptılar, çevik kuvvet jopladı.. Bu ülkede, bu ülkenin yararına bir şey istersen ya öldürülürsün, ya sopa yersin, ya faşist olursun, ya komünist v.b. hemen yaftalarlar..

Bu yazıyı yazmama sebep olansa imzayı atarken adamın bizimle taşak geçmesi olmuştur.. bu zihniyet ağzımıza sıçtı bakalım daha neler olacak bu memlekette..
İmza töreninde Karaosmanoğlu:

“Evde kalmış kızımızı baş göz ettik. İyi bakın”

keltoş ise:

“Hiç kuşkunuz olmasın. Yeni geline çok iyi bakacağız”

lan bu adamlar bizimle harbi taşak geçiyorlar. bi domalmadığımız kalmıştı heriflere.. bi sittirin gidin..

eklemece: fotoya bi daha baktımda herifçioğlu orgazm olmuş sanki öyle bi gülüyor..

2 yorum:

Hodri Meydan dedi ki...

Ben bu belediyenin çalışmalarını anlayabilmiş değilim, bizim caddede kaldırım çalışması yapıyorlar seçim yatırımı şekli iyi güzel taşları falan döşediler daha sonradan, elektrik tesisatını yer altına alma çalışması başladı kaldırım taşlarını belli aralıklarla yine söktüler bu nasıl iş anlayabilmiş değilim önce tesisatı al sonra kaldırımı yap. 5 yaşındaki çocuğa sorsan bunlardan mantıklı iş yapar.

Dobrowski dedi ki...

normaldir baskan. bizim orda yolu yaptılar baktılar giderleri unutmuşlar bi daha kazıp yaptılar