12 Şubat 2009

Hediye alma özürlüsü erkekler

bu grupta hatırı sayılır bi yerim olur heralde. hakkaten özürlü gibiyimdir birine hediye alırken. bi türlü karar veremem ne alacağıma ve bu sayede son dakikaya kadar kalır son dakika elime ne geçerse o hediyem olur. mesela bi insan sevgilisine niye kocaman bi eşek alır ki? ne amaçlar yani? kıvırma yoluda yok. Sevgililer gününde ne alsam diye tavsiye isteyenler oluyor benden. nasıl gülüyorum bu arkadaşlara. bi bilseler kimden tavsiye aldıklarını. sihirli bardak al dedim birine. hani şu üstüne resim basılıp siyah olan. sıcak bir şey içtiğinizde resim ortaya çıkan bardaklardan. bütün sihri bu işte =) bi başkasına sen sihirli yastık al dedim (her resimli şey sihirli oluyor sanki) onun sihri ne oluyor deyince kaldım mal gibi. başını koyunca hemen uyuyorsun dedim. doğum günlerinde en saçma sapan hediyeyi hep ben alırdım.

küçüklükten başlamıştı bu. ortaokul çağında akadaşımın doğum gününde p0rn0 dergi aldığımdan belliymiş. gerçi verememiştim kendisine. doğum gününü kutlamak için evlerine gittik. ben dergiyi gocuğumun içine saklamıştım. fırsatını bulunca verecektim arkadaşıma ama bi türlü çıkartıp veremedim. herkes hediyesini verince ben kaldım mal gibi. sonra çıkarken mutfağa su içme bahanesiyle giderek çöpe attım. Hediye almak ayrı, onu verme ayrı bi telaştı.

Aslında en iyisi Jerry Seinfel'in yaptığı. Elaine'in doğum gününde bi türlü hediye alamıyor, saçma sapan bi hediye alacağına bi zarf içine parasını koyup "doğum günün kutlu olsun" diyor. Tabi Elaine zarfı suratına fırlatmıştı ama niye olmasın be. alamıyoruz işte. hediye alma özürlüsüyüz.
big bang theory de fizikçi elemanın(adlarını hiç hatırlamıyorum) dediği ise ; "gidip 100 dolarlık bi hediye alacağım, benim doğum günümde ise o 100 dolarlık bi hediye alacak. ölünceye kadar bu böyle devam edecek. kim erken ölürse diğeri 100 dolar zenginleşmiş olacak" diyor. Oha lan bu kadar da değil =) ama ablamı filan götürmeliyim hediye alırken veya ben hiç gitmemeliyim. bunu iyi biliyorum, ben bu konuda saçmalıyorum..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir dumur detayı olarak porno dergi olayında iptal oldum. :S :D

Fakat sana yardım etmeden geçemeyeceğim. Belli ki hediye olayında ciddi bir problemin var. Şimdi sen öyle anlamlı, düşünülmüş, kişiselleştirilmiş hediyeler gibi ileri safhaları geç. Sana lazım olan Hediye-101, önce onu becer sonra diğer kanallara girersin. Bir kıza oyuncak eşek, sihirli bardak almak nedir Allah aşkına?
Giysi al, giysi! Giysi olayı hiç şaşmaz çünkü bir kadının asla yeterince giysisi yoktur. Bir de (önceki tecrübelerin yüzünden) kendi beğendiğin şeyi alma, tezgahtardan yardım iste. Sana bilahare yardımcı olmak isterim. Bana danışmaktan çekinme. :)

http://mugeinwonderland.blogspot.com/2008/09/sorun-cevaplayaym.html

Dobrowski dedi ki...

giysi almışlığımda var. aldğım eteği bi sefer o da evde giydiğini gördüm. hadi tişörtü bi kaç kere giymişti... diğerlerine göre daha makul ama o hediyede çok verimli olmamıştı. :/