4 Eylül 2008

Askerden gelen sms

BİNGÖL KİĞIDA BU AKŞAM 4 ŞEHİT DAHA VERDİK.EPEYDE YARALI VAR .BİZİM BÖLGEDEN ŞEHİTLERİ ALMAYA GİDEN BİR TANE DE HELİKPTERİ DÜŞÜRDÜLER AZ ÖNCE...BURADAKİ TÜM DEVRELER OPERASYONA GİDECEK.. BAKARSIN BİR DAHA GÖRÜŞEMEYİZ..AKŞAMDA 4 KİŞİ TELEFONU YAKALATTI..GENEL ARAMA YAPILACAK...KAÇAK MESAJ ÇEKİYRUM...HERKES HAKKINI HELAL ETSİN..ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GECELER....GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN,KAHPE BİR KURŞUN GELENE KADAR ARSLANLAR GİBİ AYAKTAYIZ..TEK İSTEĞİM AİLEME HABER VERMEDİM..OLURDA BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE EVİMİBİ TEK SEN BİLİYORSUN AİLEME DESTEK OLUN YETER..AMACIM DUYGU SÖMÜRÜSÜ FALAN DEĞİL...KOMUTANLAR AİLELERİNİZE SEVDİKLERİNİZE HABER VERİN MERAK ETMESİNLER... MÜBAREK AYDA DUALARINI EKSİK ETMESİNLER...OLAYLAR ÜST ÜSTE GELİŞİNCE O YÜZDEN HABER VERMEK İSTEDİM TEKRARDAN HAKKINIZI HELAL EDİN.....

Kardeşim gittin, ne işin var oralarda, biz seninle deplasman yollarında piiz yapacaktık hani. Şimdi asker oldun, hemde komando hemde adını bilmediğim özel bir birliğinden. Kaç gel şu kayseri deplasmanına oda olmadı disera'da piiz yapalım yine! sokayım böyle aşka, sokayım böyle savaşa!!!!

2 yorum:

histerikheidi dedi ki...

üzülüyor insan.
elden bir şey gelemiyor olması çok kötü.

Dobrowski dedi ki...

hemde nasıl :( bu yazıyı okudukça içtim kaçgün.. telefonunu kaptırmış arada başka yerden arıyor şuan için iyi. bunu derken bile ne kadar zavallıyız şuan diyorum of of hay askerliğine..