18 Temmuz 2008

12-5

dünki halı saha maçının skoru. daha önce bahsetmiştim kaç haftadır yenemiyoruz diye 10 hafta olmuş. "Oha" dedim. 12 golden hiçbirini atamadım ama olsun birgün bende gol atıcam. Alpay'ın türkiye-makedonya maçında 3 gol attığı gibi elbet birgün bende defanstan ileriye koşup golümü atıcam.

6 yorum:

scapula dedi ki...

Bizim de yarın yine var. Ölmezsem yine skor geçeceğim, ona göre. :)

scapula dedi ki...

Yahu ben yorumu yine çift dikiş yapmış olacağım ama sorayım. Sizin maçtaki herkes Kocaelisporlu mu?

Hayır yani, gün gelir Kocaelispor - Galatasaray maçı yaparız denk düşerse... :)

Tebrikler bu arada, demin onu da söylemeyi unuttum.

Dobrowski dedi ki...

sana başarılar bekliyorum skoru. bu hafta banko size oynuyorum :)

7-7 yapıyoruz 10 kişi banko kocaelisporlu arada beşiktaş formalı, bayern münih formalı galatasaraylılar çıkıyor :)

öyle bir maç yapsak güzel olur. Deplasmanlı gençler ligi gibi bi istanbulda bi izmitte :)

Panda dedi ki...

vay be..Sonunda aynı kaderi paylaştığım bir insan evladı bulabildim..Ben sanıyordumki bugüne kadar halı saha maçlarında gol atamamış birtek ben varım..Allahtan sende varmışın kaderdaşım:D..

scapula dedi ki...

Çok farklı yendik. 14-2 falan olması lazım, tam skor bilmiyorum. Gol atmadım ama bir sürü gol attığım ilk maçtan çok daha iyi oynadım. Üstelik o hamlığı da üzerimden atmışım, çok koşmama rağmen geçen seferki kadar yorulmadım. İkinci yarının ortalarında 5-6 dakika kaleye geçmek yetti, son dakikada bile deli gibi koşuyordum, maçın daha en başında bacağımın ön-üst kısmına çok ağır bir darbe almış olmama rağmen. (Rakip müdahalesi değil, top geldi ama daha ısınamadan geldiği için hâlâ ağrıyor.)

Ancak şimdi işler değişti. Artık maçlar çekişmeli olacak. İki takım oluşturduk, Beyaz ve Turuncu. Nasıl oluşturduk? Draft sistemiyle.

18 oyuncuyu alt alta yazdık ve 46-48 yaşlarındaki iki "Büyük Kaptan"ımız teker teker seçtiler bizi. Draftın ilk turundan seçildiğimi gururla belirtirim. :) İlk turda seçilen 8 oyuncunun tamamı bizim takımdandı bu arada, geçtiğimiz iki maçın ne kadar adil olduğunu sen düşün artık. :)

Neyse işte. Her hafta geçelim buraya skorları. :)

Bir gün de Kocaelisporlulardan çıkarırsın bir takım, ortada buluşur maç yaparız 11'erlikten 90 dakika. :)

Dobrowski dedi ki...

gördüğüm herkes halı saha yıldızı gibi anlatıyordu oynadığı maçları. psikoojim bozuluyordu ama bizim takımda bir ben değildim gol atamayan :p

scapula bir maç yapalım artık sezon açılınca :) sizin 2. tur draft takımı çıksın önce bi tartalım onlara yenilisek sizin karşınıza hiç çıkmayız :D