12 Ağustos 2008

Televizyon Efsaneleri #2 - ŞOK

İzlediğim en süper ve tadı damağımda kalmış programdı şok. Atv deydi dimi? öyle olması lazım. Kendileriyle herkesle kafa bulurlardı. A takımı yerine Ğ takımı yaparlardı. Savaş Ay tipinde bir abi şapkada kocaman Ğ :) nerede ilgnç bir tip varsa şopar olun keko olsun inşaatçı, banka müdürü gibi her telden adamlar çağırırlardı konuk hesabı. Bi konu olur herkes o konuda kavga ederdi. Şapkalı bir dayı vardı bide bıyıklı ağır abi tipinde vardı. Bunlar ilerleyen sürelerde saldırmaya başlardı birbirine.
Bir gün yine Ğ takımı var. konu: almancılar. Yeni bir şarkıcı çıkmış "almancılar" adında birde şarkı yapmış. Al sana tartışma. Şarkıyı piyanoyla çalması, çalarken horon tepmesi ama müziğin pop olması yarılma üstüne yarılma yaşamama sebep olmuştur. Hele şarkı sözleri:
"almancılar almancılar
diz çöküpte yalvardılar

tuvalet temizlerler
mercedese binerler

almancılar almancılar
diz çöküpte yalvardılar"
:)

şarkıdan sonra kavgalar çıkar herkes birbirine girer. Program sonunda savaş ay tipi adamlara "evet arkadaşlar bu haftada program bitti" der ve elini ceketinin iç cebine sokup içi para dolu zarf çıkararak "buyrun ücretleriniz" derdi.

Sonra "Tuvalet Canavarı" vardı. klozetten kafa çıkardı

Aynaya parfüm sıkarak cine5 izleyebilmeyide yine bu programdan öğrendim.

2 yorum:

Panda dedi ki...

"onca senedir tv izleyicisiyim hiç bu programa ratlamadım" desem fazla abartmış olmam di mi?:D

Dobrowski dedi ki...

olmazsın zaten anlattığım pek az insan "aa evet hatırlıyorum" diyor :) pek izlenmiyormuş demek. birde geç saatlerde olurdu genelde. o yüzden olabilir.

yeni blogunda hayırlı olsun :)