31 Ocak 2011

ne yazıyordum buraya?
kimi yazıyordum?
bilmiyorum.
göt gibi sattık mı hayallerimizi?

yalnızlık görülmüyor uzaktan
kime ne burundaki tataktan
yine yastığı düşürdüm yataktan
ne haz alıyorum bu yaraktan!


Uzun Geceler-Pilli Bebek
Yükleyen ulgorelina. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

20 Ocak 2011

13 yıl


Grup Vitamin - Aşkın Gözyaşları
Yükleyen Moonways. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

tam 13 yıl olmuş. bu şiir üstüne birşey yazmak gelmiyor. şu hayattaki en romantik şiirdir ve Gökhan güzel adamdı. Hiç tanışmadığınız ama çok süper bir adam olduğunu bildiğiniz "lan şununla tanışıp kanka olsak on numara olur" dediğiniz adamlardan.

.. hıyar dedim de aklıma geldi. yeni sevgilinle aran nasıl?

8 Ocak 2011

aynı gece iki kere ölmek

geçen sabah uyandığımda uzun zaman sonra bir rüyayı hatırlıyordum. inception ve beş şehir izlemenin etkisi olabilir diye düşündüm.
rüyamda öküsürürken ağzımdan kan geldiğini daha sonra doktorun 3 hafta ömürm kaldığını söylediğini gördüm. kız arkadaşıma bunu söyleyemiyordum. yeşilçamvari bir son oluyordu. ona başkasını sevdiğimi onunla zamanımızı boşa harcadığımızı söyledim. sonrada uzaklara gitmiştim. böyle dağlar filan her taraf yeşillikti..

öğleye doğru yengeniz aradı. yeni uyanmış rüyasında beni görmüş. sesi kötü geldiğinden yine arada olan klasik başka kız vardı rüyalarından biridir diyecek oldum ama ona varmadan rüyamda öldün dedi. oha artık soğukta sigaramı çekerken anlattı. onunki çok karmaşık ama sonunda sırtımdan biri hançerliyo. olayın geçtiği yerde ise ölenlerin, kesilip kafaları gömülüyormuş. benim kafamı gömeceklerken açın son kez görmek istiyorum demiş. açmak istememişler ama ısrar edince örtünün altından karpuz çıkmış. biz insan değiliz mi demek yoksa ölmeye yakın yeşilliklere doğru gitmem onun rüyasında kapruzu mu işaret etti. nedir bu ölme aşkı arkadaş. hala burnum akıyor zaten. kronik burun akıntısı var. burundan akmasa gece cigerlere doluyor bünyede öksürük yapıyor. öyle işte çok film izliyoruz. hançerlemeler, ediz hun misali öleceğini söylemeden ayrılıklar.

bişey yapmalı artık

5 Ocak 2011

adalet o kadar da adil değil




hiç kimse şu meymenetsiz orospu çocuklarının yaptıklarını savunamaz. peki adaletin 10 yılda karar verememesine, suçluyu suçsuzu ayıramamasına ne demeli?

alayınızın aq. bizi korumuyor bare hizbullahı korusun adaletiniz

2 Ocak 2011

"Aşık adam sınanmaz"

cuma aşamından beri kendime gelemiyorum bloggerlar. bira, vodka+redbull, rakı karıştırınca efsane bi kafa ve efsane bi mide oldu bendeki..
sabahın köründe yuvacık'a gittik götümz dondu. yeni yıl ağzıma sıçtı evden çıkamadım uzun süre. film izledim. daha önce bahsetmiştik "beş şehir"den. o zaman izleyememiştik gudubetlikten dolayı. ağzıma sıçan filmler kategorisinde kafaya oynayacak film efem.. üzülüyorsunuz, sinir oluyorsunuz hiç istediğiniz gibi gitmiyor film. kadın erkek arasındaki çay - kahve içmeye gitme muhabbeti ise efsane..
neyse ikinbinonbir geldi herkese iyi seneler hörmetler..